Sjouke is pedagogisch medewerkster

Ik ben Sjouke Drost en ben 34 jaar. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te mogen werken en vind het daarom erg leuk dat ik in de fijne huiselijke sfeer bij De Boefies mag werken. Ik ben afgestudeerd Pedagogisch Werker en Onderwijsassistent. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdagochtend en donderdagmiddag.

Mijn passie is om de kinderen een fijne dag te bezorgen en ze te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik ben graag creatief bezig in het bedenken en doen van activiteiten wat aansluit bij de ontwikkeling. Behalve in groepsverband, vind ik het ook belangrijk om een individueel spel te spelen met het kind. Een kind vind het soms fijn om even die individuele aandacht te hebben. Daarom zal ik gezellig met uw kind een kopje koffie drinken in de huishoek. De verhalen die kinderen dan hebben, zijn geweldig en een fantastisch moment om op in te spelen. Het geeft me voldoening om ouders einde van de dag te kunnen laten weten wat er is bereikt.

Het Team

Ons team bestaat o.a. uit

Demy

Demy

Antoinette

Antoinette

Micha

Micha

Lianne

Lianne

Marijke

Marijke

Sjouke

Sjouke

Het hele team

Onze opvang

Dagopvang

Dagopvang

0 - 4 jaar

In een huiselijke open sfeer nodigen wij kinderen uit zichzelf te zijn.

Meer informatie

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

4 - 12 jaar

Kinderen van verschillende leeftijden leren met respect rekening met elkaar te houden.

Meer informatie

Peuteropvang

Peuteropvang

2-4 jaar

Samen nieuwe dingen leren ontdekken en je leren uiten.

Meer informatie

Nieuws

Wachttijden kinderopvang lopen op

Meisje01 Nieuws

Landelijk loopen de wachttijden voor de kinderopvang steeds verder op. Gelukkig heeft Kinderopvang de Boefies hier geen last van.